Od 20. do 21. avgusta 2022 se bo na Ptujskem jezeru v organizaciji BD Ranca Ptuj odvijala regata JADRO RANCE 2022, kjer se bodo pomerili jadralci v razredih Optimist, Laser 4.7, Laser Radial in Laser Standard.

Več o regati najdete v dodanem RAZPISU.

Štartnina za ekipo (5 članov) znaša 50,00 EUR in se plača ob prijavi na dan prireditve.

Na letošnjem športnem taboru na Ranci bomo otroke naučili osnove jadranja in veslanja na mirnih vodah. Otrokom bomo predstavili oba športa in jih na zabaven način poskušali naučiti čim več.

Zjutraj se dobimo ob 8. uri, skupaj pojemo zajtrk in se nato kot pravi športniki najprej razgibamo. Dopoldanske ure so namenjene učenju jadranja in veslanja, po kosilu pa se bomo naučili kaj o Ptujskem jezeru in naravi okoli njega ter igrali ekipne športe. Dan zaključimo z vodnimi radostmi – jadramo in veslamo dokler ni čas za odhod domov. Seveda če bo navdušenje veliko, lahko zamenjamo popoldanske aktivnosti s še več jadranja in veslanja laughing.

Program:

  • 8.00–8.30 zajtrk
  • 8.30–9.00 razgibavanje
  • 9.00–13.00 jadranje/veslanje
  • 13.00–13.30 kosilo
  • 13.30–14.30 popoldanske aktivnosti
  • 14.30–16.00 jadranje/veslanje

Pridržujemo si pravico do spremembe programa.

Tabor je namenjen otrokom med 7. in 12. letom starosti. Vsi udeleženci na koncu dobijo še diplomo o uspešno opravljenem športnem taboru.

Cena tabora je 140 € za enega otroka, za dva otroka 220 € cel teden (5 dni), vključuje pa celodnevne aktivnosti, zajtrk in kosilo.

Tabor bo potekal ob minimalni prijavi 5 otrok. Maksimalno število prijavljenih je 20 otrok.

 

ZADNJI ROK ZA PRIJAVE JE 24. 6. 2022. Izpolnjeno PRIJAVNICO lahko pošljete na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. Vse dodatne informacije, navodila in prijavnico za izpolnit nato prejmete na e-pošto.

 

V primeru, da bo interes tudi po koncu tabora, se jadralni popoldnevi nadaljujejo po dogovoru.

V dneh od 25. do 26. junija 2022 bo na Ptujskem jezeru v organizaciji BD Ranca Ptuj in v sodelovanju z Jadralno zvezo Slovenije organizirana

 

Regata ob Dnevu državnosti 2022

za jadrnice vseh razredov z ugrezom do 120 cm. 

 

Več o regati najdete v dodanem RAZPISU.

 

Elektronsko PRIJAVNICO sprejemamo na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

 

 

 

 

 

Podkategorije

Piškotki in zasebnost

Na spletni strani uporabljamo piškotke za spremljanje obiskanosti. Če nadaljuješ z uporabo, se strinjaš z nastavitvami spletnega mesta. Več o piškotkih

Strinjam se

Spletno mesto uporablja piškotke. S pritiskom na gumb "Strinjam se" lahko nadaljujete z uporabo spletnega mesta.

Thursday the 18th - Brodarsko društvo Ranca Ptuj 2015 - Powered by Joomla! and designed by Hostgator